Subaru потвърди серийния XV и BRZ Prologue

Main September 1, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5975 views | no comments

Subaru потвърди, че кросоувърът XV и BRZ Prologue ще бъдат на щанда на марката по време на 65-ото автомобилно изложение, което стартира във Франкфурт на 15 септември и ще продължи до 25-и.
Дизайнът на крайната производствена версия на новия XV напомня доста за този на показания на салона в Шанхай през април прототип. Припомняме, че кросоувърът ще разчита на фирмената симетрична пълноприводна трансмисия и високотехнологичното шаси на марката. Размерите на XV са дължина 4450 мм, широчина 1780 мм и височина 1570 мм при колесна база от 2635 мм.
Subaru ще покаже и подобрената версия на купето със задно предаване, което разработва съвместно с Toyota - BRZ Prologue. Той е с 2,0-литров боксеров двигател от Subaru. Вече са известни и размерите на новия BRZ - 4200 мм x 1770 мм x 1270 мм и колесна база от 2570 мм.
Пресконференцията ще води президентът на компанията Язюуки Йошинага, като тя е насрочена за 13 септември от 9.30 ч.

 
Keywords:   brz, prologue, subaru, toyota
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...