София Франс Ауто с нов търговско-сервизен комплекс в Русе

Main November 21, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8735 views | no comments

Oтвори врати новият търговско-сервизен комплекс на Peugeot в Русе. На официалното откриване присъстваха Пламен Стоилов, кмет на община Русе, Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе и Стоян Желев, изпълнителен директор на София Франс Ауто.
Комплексът е разположен на ул. 'Иван Ведър' No5, в близост до жп гара Разпределителна, на терен от 3500 кв.м. и стартира дейността с 16 служители, като с развитието му се предвижда те да достигнат 23.
Сградата се състои от автосалон с възможност за експозиция на 11 автомобила, сервизна част, магазин за резервни части, открит паркинг с обособена част за Peugeot Occasion (употребявани автомобили) и рент-а-кар.
Новият център предлага бързи ремонти на своите клиенти: смяна на масла, гуми, накладки, акумулатори, ауспуси, преден мост и диагностика. Всичко това се извършва веднага от висококвалифициран и обучен персонал, с оригинални или заводски възстановени резервни части с гаранция за качество. Освен Peugeot сервизът има възможност да обслужва и други марки автомобили.
Предвидено е място за излагане на оказионни автомобили по системата за обратно изкупуване Buy-back. Buy-back е система, при която клиентите на Peugeot могат да върнат вече закупен автомобил и да го заменят с нов модел. Тази система спестява на клиентите доста усилия и време в търсене на купувач за употребявания автомобил и формалностите по продажбата му. В същото време сумата се пренасочва директно за закупуване на избрания от тях нов модел.
На разположение на клиентите и посетителите на комплекса са демонстрационните автомобили – най-новите попълнения в гамата на Peugeot – 508 и обновеният 308. Всеки може да направи пътен тест и лично да се убеди в качествата на автомобилите.

 
Keywords:   peugeot, peugeot occasion
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...