Списание AUTO BILD България празнува 10 години с грандиозно шоу

Main May 16, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5930 views | no comments

Списание AUTO BILD навършва 10 години от стъпването си в България! За да зарадва многобройните фенове и всички любители на автомобилите, водещото издателство S Media Team, чието порфолио включва още престижни заглавия като BBC Topgear, F1 Racing, HЕLLO!, BBC Good Food, BBC Знание и др., организира мащабно AUTO BILD SHOW 2012.

СЪБИТИЕТО

Изложението ще се проведе между 1 и 4 юни, в Интер Експо Център София.
AUTO BILD SHOW 2012 ще представи най-атрактивните премиерни за 2012 г. автомобили, концептуални модели и прототипи. Експозицията на Top Gear България ще даде възможност на многобройната публика да се запознае отблизо с водещите български пилоти от различните шампионати. Предстоят и много приятни изненади и възможности за посетителите на AUTO BILD SHOW 2012. Те ще имат невероятната възможност да наблюдават демонстрации, да участват в различни състезания и конкурси, да се забавляват, като участват в многобройни игри или тестват сетивата и уменията си на авто-симулатори.

НАГРАДИ

AUTO BILD SHOW 2012 ще бъде мащабно, масово събитие, в което ще си дадат среща всички фенове на автомобилите, а един от тях ще има възможността да спечели и голямата награда – автомобил GREAT WALL. Тя ще бъде изтеглена в последния ден на AUTO BILD SHOW 2012 измежду всички участници, попълнили и пуснали в предназначените за това места анкетни карти. Посетителите ще имат възможност също така да спечелят 7-дневна почивка за двама на о. Закинтос, Гърция, четири едноседмични почивки за двама на Българското Черноморие, 5 прекрасни мъжки парфюма и още множество изненади.

АКЦЕНТИ

Основен акцент в AUTO BILD SHOW 2012 ще бъде парадът на премиерните автомобили, който ще се проведе на 31 май 2012 г. от 20:00 часа, пред Интер Експо Център. Вълнуваща, бляскава, и екстремна, церемонията ще бъде изключителна атракция и незабравимо преживяване за всеки зрител, който реши да й се наслади.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Изложението ще бъде отворено за посетители всеки ден между 1-ви и 4-ти юни 2012 г., от 9:00 до 19:30 часа. Новооткритата линия на метрото (спирка „Цариградско шосе“) улеснява изключително достъпа до Интер Експо Център и е допълнително предимство за всеки желаещ да посети AUTO BILD SHOW 2012.

ЗА СПИСАНИЕТО

AUTO BILD е най-голямото автомобилно издание в Европа вече 25 години. Част от портфолиото на Axel Springer AG, списанието продава над 7 милиона бройки всеки месец в 36 страни. В България списанието излиза от 2002 г., като за последните 10 години се утвърди, подобно на останалите издания, като любимо и предпочитано автомобилно списание и у нас. AUTO BILD България излиза всяка седмица, в четвъртък. Списанието информира за, показва и тества новите автомобили. Основна ценност на списанието е доверието на аудиторията. То е съхранено през годините благодарение на многобройните тестове и обективността при формирането на крайната оценка за ефективност на всеки един модел. AUTO BILD България е най-надеждният съветник при покупката на нов автомобил или при поддръжката на стария.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...